033 741 0000 info@fit4telecom.nl

3CX Chrome Extension pop-up uitschakelen

U bent hier:
  • Hoofd
  • FAQs
  • 3CX Chrome Extension pop-up uitschakelen
< Alle onderwerpen

De 3CX Chrome Extensie is een mooie softphone oplossing, echter soms willen we niet steeds gestoord worden door een pop-up bij een inkomend gesprek, hierdoor kan het zijn dat je andere werkzaamheden niet meer kan doen.

Het uitzetten van deze functie is een makkelijke taak.

1) Open de Chrome browser.
2) Rechts bovenin ziet u een puzzelstukje, hier klikt u op met uw linker muisknop.

Hier vindt u alle geïnstalleerde Chrome extensies.

Klik hier rechts op de 3 … naast de 3CX extensie en vervolgens in het menu op “Opties”.

3) Hier klikt u het vinkje uit bij “Allow call pop-up to steal focus on incomming calls” zodat deze uit gaat zoals hieronder.

4) Klik op het Kruisje om het venster te sluiten, u kunt nu rustig werken.

Volgende 3CX Instellen van Vakantiedagen
Inhoudsopgave